MBI produceert esthetische, hoogwaardige en innovatieve betonproducten in drie segmenten. Zo levert MBI bouw gevelstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. Levert MBI infra bestrating en infrastructurele oplossingen voor de wegenbouw en openbare ruimte. En via een landelijk dealernetwerk levert MBI tuin sierbestrating voor de consumentenmarkt. Als een van de grootste betonproducenten van Nederland biedt MBI ontwerpers en opdrachtgevers een zeer uitgebreid assortiment met ruime keuze, o.a. in textuur, formaat en kleur. 

 Kijlstra Bestrating produceert luxe en kleurrijke sierbestrating in vele soorten en maten voor terrassen, opritten en tuinpaden. Kijlstra Bestrating beschikt over een uniek systeem voor kleurmenging waarmee de meest bijzondere en aantrekkelijke kleurstellingen gerealiseerd kunnen worden.


 Tuindeco biedt een uitgebreide collectie aan tuinproducten. Van blokhutten tot sauna's, van tuinhout tot hekwerken. Neem eens een kijkje op de website van Tuindeco of vraag bij ons naar de folder.