Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Bedrijven en Agrarisch

Project bestrating voor bedrijven en particulieren,

Projectbestrating wordt over het algemeen gebruikt voor zwaarder te belasten oppervlakten zoals openbare parkeerplaatsen of erf verharding.
Wij leveren projectbestrating  in verschillende diktes, kleuren en vormen. De bekende straatklinker wordt hier vaak voor gebruikt, maar ook H-profiel- en Tri-lock steen worden veel gebruikt.

Ook betonplaten zijn hiervoor een degelijke en sterke oplossing.

Aanvullende op ons assortiment leveren wij ook sierpalen, fietsenrekken en inritelementen.

Sleufsilo agrariërs

Is uw sleufsilo aan vernieuwing toe, of heeft u een kuilbult zonder keerwanden en is het tijd voor een sleufsilo, ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

Tevens bent u bij ons aan het goede adres voor het asfalteren over bestaande beton en betonplaten.

U bouwt een sleufsilo met de keerwanden en betonplaten van B&K Noptrans. Wij hebben al bij veel agrarische bedrijven deze oplossing voor de opslag van voer en mest gerealiseerd. Een sleufsilo is uiteindelijk de beste plaats voor opslag. Daarnaast is het ook nog een erg duurzame manier van opslag. Dankzij de hoge keerwanden kunt u veel meer voer kwijt op dezelfde oppervlakte. En dankzij de betonplaten als ondergrond en de keerwanden rondom behoudt het voer veel beter zijn kwaliteit.
Onze sleufsilowanden zijn vervaardigd van een speciaal beton dat van hoge kwaliteit en dichtheid is. Daarnaast is het beton in hoge mate zuurbestendig zodat de sappen uit het voer minder in het beton dringen en dit dus minder aantasten. Een lange levensduur van de betonplaten en keerwanden is dan ook gegarandeerd.
Wij realiseren uw complete sleufsilo!

We bereiden de locatie voor door ter plaatse de ondergrond te stabiliseren en te egaliseren. Dit doen we door middel van een ondergrond van menggranulaat- en/of  zand aan te brengen. Hierop leggen we de betonplaten, waarna we de keerwanden plaatsen. Daarbij kan het gaan om een enkele of meervoudige sleufsilo (met U-elementen als tussenwanden). Dit is geheel afhankelijk van uw wens. Ook een sleufsilowand met of zonder grondkering is mogelijk.Dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Alle ruimte dus voor het kuilgras of de mais van het nieuwe seizoen…

Benieuwd naar de mogelijkheden en kwaliteiten van B&K Noptrans? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een sleufsilo voor uw specifieke situatie. Vraag een offerte aan of maak een afspraak!