Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Grondwerk

Grondwerk,

Bij B&K Noptrans bent u aan het juiste adres voor het verzorgen van het complete grondwerk.
Grondwerk bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.

U kunt B&K Noptrans inzetten voor grondwerk voor verhardingen, het bouwrijp maken van terreinen en ontgraven van bouwputten, aanleg en renovatie van tuinen en/of bestrating, kabels en leidingen, paardenbakken al dan niet met een drainage systeem, riolering, complete drainage systemen en hemelwater afvoer etc.

Grondverbetering, afgraven, uitvlakken van grote hallen of buitenterreinen zijn werkzaamheden waar B&K Noptrans goed in thuis is. De werkzaamheden voor het bouwrijp maken van grote kavels beginnen vaak met dit grondwerk.
B&K Noptrans bezit veel kennis van zaken en neemt met plezier in hun werk projecten aan voor zowel overheden, bedrijven als particulieren.

Een totaalconcept is mogelijk waarbij alle benodigde zaken zoals grondwerk, riolering en bestrating of een andere verharding, mogelijk zijn. Tevens zijn wij leverancier van zowel nieuwe als gebruikte materialen t.b.v. uw straatwerk of verharding.

Met een uitgebreid machinepark staan wij elke dag klaar voor een ieder die ons nodig heeft hetzij zakelijk, hetzij particulier. B&K Noptrans heeft oog voor duurzaam ondernemen met mens en techniek.

Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid machinepark en gereedschappen welke goed worden onderhouden  en gekeurd zijn.

Ook ons personeel is deskundig opgeleid en VCA gecertificeerd. Tevens probeert B&K Noptrans haar

Tevens probeert B&K Noptrans haar werkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk uit te voeren.

 

U kunt bij B&K Noptrans tevens terecht voor;

Levering van allerlei soorten zand, grond, menggranulaat, stampbeton en verhardingsmaterialen.
Sloopwerk
Bestrating,sierbestrating, sleufsilo’s en drainage systemen.
Afvoeren van puin, bouw- en sloopafval, hout, groenafval, zand, grond enz.
Verhuur machines evt. met machinist/chauffeur
Grondwerk en transport
Tuinaanleg en Groenvoorziening
Verhuur div. materialen w.o. rijplaten,trilplaaten,steenknipper,bandenzaag,vaccuum hefunit etc.